© 35media.ro

Proiect

Fotografii

aBeauty Clinique

Am avut parte mereu de sugestii și de consiliere din partea 35media. Calitatea pozelor este foarte buna și sunt foarte mulțumit! De asemenea am fost mereu mulțumit de raportul între calitate și preț. Recomand cu încredere 35media.

Fotografii

Aqua Sport Galati

Oamenii de la 35Media.ro ne-au ajutat să decidem ca și anul viitor să organizăm acest concurs de înot în Lacul Vânători, pentru că au surprins acele momente care nu trebuie uitate, ci repetate. Mulțumim 35Media pentru că împreună am fabricat amintiri.

Fotografii

Alina & Daniel Tudorache

Unul dintre cele mai importante momente care a stat drept fundament al drumului nostru împreună nu putea fi complet fără o colaborare super faină cu oameni care, prin profesionalismul lor, ne-au ajutat să fim relaxați şi care au imortalizat cadre în care naturalețea a fost laitmotiv, iar crisparea a lipsit cu desăvârşire. Mulțumim pentru răbdare, amintiri şi zâmbete!

Fotografii

Andreea & Valentin

O fotografie face cât o mie de cuvinte! Atunci când faci un lucru cu pasiune se vede imediat în rezultatul muncii. Fotografi excelenti, îi recomandăm tuturor celor care vor din fotografii să aibe amintiri pentru o viață. Au reușit să surprindă toate momentele speciale spontane din cadrul nuntii, asa cum ne-am si dorit. Le mulțumim din suflet că au fost alături de noi în cea mai importantă zi!

Fotografii

Maraton Petru Rareș Voievod

La maratonul Petru Rareș Voievod a fost despre tradiție, mărinimie și zambet. Toate acestea trebuie transmise mai departe! Nu putem opri timpul în loc sau momentele frumoase decât printr-o fotografie. Băieții de la 35media se pricep de minune să oprească timpul în loc prin cadre profesionale... mai ales când paleta de culori ale naturii și oamenilor frumoși sunt plăcerea lor de lucru. Mulțumesc 35media pentru tradiția fotografiei de calitate 👌

Fotografii

Garboavele Trail Run

Fotografii cu o pasiune mistuitoare, o sensibilitate aparte, răbdare și curiozitate, perseverență și profesionalism. Împreună cu noi la concursurile de alergare: Gârboavele Trail Run, alături de alegătorii nostri, ei sunt cei ce au imortalizat emoții, au creat povesti, au dat culoare prin arta fotografică desăvârșită ce o stăpânesc. Mulțumim!

Fotografii

Macin Mountain Fun

Atunci când pui suflet în ceea ce faci, reușita este garantată, iar prietenii noștri de la 35media.ro demonstează asta în fiecare zi. Buna colaborare pe care o avem de atâția ani ne-a adus un plus de imagine în comunitatea bicicliștilor și nu numai, grație profesionalismului acestor oameni de la 35media.ro. Pentru că în spatele imaginilor nu sunt aparatele, ci oamenii. Ei contează. Mulțumim 35media.ro!

Fotografii

Andreea & George Rafira

Mulțumim din suflet pentru toata munca depusă la proiectul nunții noastre! Datorită vouă vom putea retrăi fiecare moment peste ani și ani. Sunteți cu adevărat profesioniști, calmi, atenți la detalii și cel mai important, pasionați de această meserie! Mulțumim din suflet pentru amintirile frumoase!

Fotografii

Fundația Comunitară Galați

Nu toți fotografii fac poze care vorbesc cât o 1000 de cuvinte. Sunt doar unii care reușesc. Nu toți fotografii înțeleg nevoia clientului de a livra materialul la cald și la timp. Imagini cu zoom in pe poveste (1000 de cuvinte și în plus) furnizate la timp - asta e ceea ce oferă echipa 35 Media. Și asta e mult. A fost un privilegiu să lucrăm împreună cu Liviu și Daniel. Mulțumim!