© 35media.ro

Foto Review – Descoperind Magia Egiptului prin camerele lui vivo X90 Pro

După ce am experimentat cu entuziasm flagshipul anterior, vivo X80 Pro, pe care l-am purtat cu noi în călătoria noastră la Veneția, am simțit că noul model vivo merita o examinare amănunțită într-un cadru cu adevărat special. Așa că, atunci când s-a ivit ocazia de a-l testa în Egipt, am fost nerăbdători să împărtășim concluziile noastre după o săptămână de utilizare intensivă în meleagurile din nord-estul continentului african.

Așa cum v-am obișnuit, nu ne ocupăm cu teste în jocuri sau cu benchmark-uri complicate. Nu vă vom bombarda cu scoruri și date obscure din diverse teste online. În schimb, ne focusăm pe ceea ce credem că este cel mai important: experiența utilizatorilor în ceea ce privește camerele foto de pe spatele telefonului. Testăm în condiții variate, menținând în același timp o utilizare normală, astfel încât concluziile noastre să fie relevante pentru majoritatea iubitorilor de smartphone-uri.

Prin urmare, pregătiți-vă să descoperiți cum s-a descurcat vivo X90 Pro în aventura noastră egipteană, într-un stil relaxat și prietenos, precum o discuție între prieteni pasionați de tehnologie.

Din punct de vedere hardware, sistemul de camere de pe spatele lui vivo X90 Pro este foarte interesant. Ne plac modificarile in bine aduse de noul model, dar avem si un aspect care ne-ar fi placut sa nu se modifice. Va vom povesti in continuare in detaliu.

Sa detaliem pe rand specificatiile tehnice ale celor trei camere de pe spatele telefonului:

Cameră Wide – Principala – 1x:

 • Rezoluție: 50 megapixeli
 • Model: Sony IMX 989
 • Diafragmă fixă: f/1.75
 • Focală: 23mm (echivalent Full Frame)
 • Dimensiune senzor: 1″
 • Dimensiune pixel: 1.6µm
 • 4-in-1 Pixel Binning – pentru fotografii de 12MP cu pixeli de 3.2µm
 • Dual Pixel PDAF – Phase Detection AutoFocus
 • Laser AutoFocus
 • OIS – Optical Image Stabilization

Cameră Ultra-Wide – 0,6x:

 • Rezoluție: 12 megapixeli
 • Model: Sony IMX663
 • Diafragmă fixă: f/2.0
 • Focală: 16mm (echivalent Full Frame), 108˚
 • Dimensiune senzor: 1/2.93″
 • Dimensiune pixel: 1.22µm
 • Dual Pixel Auto Focus

Cameră Tele – 2x:

 • Rezoluție: 50 MP
 • Model: Sony IMX758
 • Diafragmă fixă: f/1.6
 • Focală: 50mm, (echivalent Full Frame)
 • Dimensiune senzor: 1/2.4″
 • Dimensiune pixel: 0.7µm
 • Auto Focus
 • OIS – Optical Image Stabilization

În călătoriile noastre, am trăit acele momente magice care rămân adânc în suflet, modelând amintirile noastre cu nuanțe de neuitat. Egiptul, cu istoria sa bogată și peisajele sale spectaculoase, a devenit un teatru ancestral al acestor clipe speciale. Într-o călătorie fascinantă, am avut privilegiul de a explora minunile acestei țări cu ajutorul telefonului vivo X90 Pro, o bijuterie tehnologică ce mi-a deschis o fereastră către capturarea perfectă a fiecărui detaliu uimitor.

Descoperind Puterea Camerelor vivo X90 Pro: Înainte de a păși pe pământ egiptean, m-am pregătit să surprind fiecare răsărit de soare peste Piramidele din Giza și să explorez diversitatea subacvatică a Mării Roșii. Cu camerele sale avansate, vivo X90 Pro mi-a oferit instrumentele necesare pentru a transforma aceste vise în realitate. De la fotografiile detaliate în condiții de lumină scăzută la zoom-ul impresionant, acest telefon mi-a deschis o paletă întreagă de posibilități artistice.

O Călătorie Plină de Contraste prin Inimile Egiptului: De la plajele aurii ale Hurgadei la măreția istorică a Luxorului și a Văii Regilor, vivo X90 Pro a fost martorul și complicele înregistrării acestor momente diverse. Templul Karnak a dezvăluit detaliile uimitoare ale artei și arhitecturii antice, în timp ce Orange Bay, o oază tropicală, mi-a permis să imortalizez culorile vibrante ale apelor turcoaz.

Întâlnind Cairo, Orașul cu O Mie de Povești: Cairo, capitala vibrantă, mi-a oferit șansa de a explora trecutul și prezentul într-un singur cadru. Cu vivo X90 Pro în mână, am pășit în Muzeul Egipțean, unde comorile antice au prins viață în lentilele sale avansate. Bazarurile tradiționale, străzile aglomerate și aroma de condimente au devenit subiecte ideale pentru fotografiile mele captivante.

Piramidele și Sfinxul din Giza: O Întâlnire cu Eternitatea: Punctul culminant al călătoriei a fost, fără îndoială, întâlnirea cu piramidele și Sfinxul din Giza. vivo X90 Pro a transformat aceste relicve ale antichității în povești vizuale care vor rămâne în inima mea pentru totdeauna. Detaliile de pe piramide, umbrele jucăușe ale Sfinxului – toate au fost capturate într-un mod ce a depășit orice așteptare.

Așadar, vă invit să vă alăturați mie în această călătorie virtuală prin Egipt, să descoperim împreună frumusețea și misterul acestei țări fascinante, cu vivo X90 Pro ca ghidul nostru fidel în lumea fotografiei mobile.

Hurgada si Complexul turistic Titanic Palace

Hurgada, o stațiune de pe malul Mării Roșii, te întâmpină cu plaje aurii și ape cristaline. Cunoscută pentru recifele sale de corali uimitoare, Hurgada oferă o varietate de activități subacvatice, de la snorkeling la scufundări. Pe lângă experiențele subacvatice, orașul este animat de viața de noapte vibrantă, restaurante cu fructe de mare proaspăt pescuite și piețe tradiționale pline de culoare.

Luxor, Templul Karnak și Valea Regilor

Luxor, vechea capitală a Egiptului, te întâmpină cu temple și palate magnifice care reprezintă măreția unei civilizații antice. Templul Karnak, unul dintre cele mai mari complexe temple din lume, impresionează cu alei de sfincși și coloane masive. Construit pe parcursul mai multor secole, templul reflectă schimbările și adăugirile aduse de diferiți faraoni. Atmosfera sacrală și detaliile arhitecturale impresionante îți oferă o experiență de neuitat. Valea Regilor, la vest de Luxor, adăpostește mormintele regale, inclusiv cel al lui Tutankhamon. Explorarea acestor situri te transportă înapoi în timp, oferind o perspectivă adâncă asupra vieții și ritualurilor funerare ale faraonilor.

 

Orange Bay

Orange Bay, situată în apropiere de Hurgada, este un paradis tropical cu nisip fin și ape turcoaz. Accesibilă doar cu barca, această insulă izolată oferă o oază de relaxare, fiind locul perfect pentru a te bucura de soare, a face snorkeling în recifele de corali și a savura un picnic pe plajă.

Cairo

Capitala Egiptului, Cairo, este un amestec fascinant de modernitate și istorie. Muzeul Egipțean găzduiește comori antice, inclusiv cele ale lui Tutankhamon, în timp ce bazarurile și piețele tradiționale oferă o incursiune în cultura egipteană autentică. Punctul culminant al orașului este complexul Giza, unde se află celebrele piramide și Sfinxul, martori ai misterelor vechi ale lumii.

Piramidele și Sfinxul din Giza

Piramidele din Giza, cu cele trei structuri impresionante – Keops, Kefren și Mikerinos, reprezintă o realizare arhitecturală uimitoare. Sfinxul, gardianul enigmatic al acestor piramide, adaugă o notă de mister. Explorarea acestui sit istoric te introduce în inima Egiptului antic și îți oferă priveliști spectaculoase asupra deșertului.

Experiența noastră prin minunile Egiptului a fost o călătorie nu doar în spațiul geografic al acestei țări uimitoare, ci și în universul fotografic captivant alaturi de vivo X90 Pro.

De la plajele aurii din Hurgada și până la piramidele misterioase din Giza, vivo X90 Pro s-a dovedit a fi mai mult decât un simplu companion de călătorie. A fost ochiul nostru fidel care a surprins fiecare detaliu esențial, fie că vorbim despre istoria ancestrală reflectată în templele din Luxor sau despre vibrația contemporană a orașului Cairo.

Așa cum am promis, nu ne-am limitat la teste tehnice, ci am adus în fața cititorilor experiența autentică, capturată prin lentilele avansate ale vivo X90 Pro. Aceste momente, acum imortalizate, devin amintiri vii, iar telefonul a adăugat un plus de magie în fiecare cadru.

În concluzie, vivo X90 Pro nu a fost doar un instrument tehnologic, ci un complice loial în transformarea fiecărui răsărit de soare, fiecare răcoare subacvatică și fiecare străduță aglomerată în povestea noastră egipteană. A fost un partener de nădejde care ne-a permis să împărtășim cu voi frumusețea și misterul acestei călătorii unice.

2 thoughts on “Foto Review – Descoperind Magia Egiptului prin camerele lui vivo X90 Pro”

 1. interesante pozele iesite dintr-un telefon, e clar ca daca pune mana cine trebuie iese treaba buna

Leave a comment