© 35media.ro

Festivalul Lavandei din Bărăgan

După o perioadă de carantină destul de lungă în care nu am mai ieșit la fotografiat în natură (ce-i drept am mai ieșit dar nimic organizat așa cum o făceam altă dată) a venit timpul să facem câteva ieșiri.

Așa că de „încălzire” am mers la Festivalul Lavandei din Bărăgan aflat din câte am înțeles la prima ediție, festival ce a avut loc undeva într-un câmp aflat în apropierea comunei Bărăganul din județul Brăila. Festivalul a avut loc în perioada 13-14 iunie 2020.  Am mers împreună cu familia sâmbătă 13 iunie iar ajungând acolo am fost surprinși de amploarea evenimentului, amploare care era data atât de numărul celor prezenți acolo cât și de facilitățile care erau puse la dispoziția participanților.

Ajunși acolo ne-am oprit lângă primul lan de lavanda pentru că vremea era încă bună și pentru că se anunța cod portocaliu de ploi și vijelii în zonă am ales să facem câteva fotografii de familie. Îmbibate de parfumul de lavandă s-au bucurat  si câteva mii de albine care polenizau de zori în tufele înflorite.

După ce am făcut câteva fotografii am mers și am savurat o înghețată, am făcut un tur al standurilor de unde am cumpărat câteva buchetele de lavandă iar după câteva ore în care ne-am relaxat, am pornit spre casă.

Pentru weekendul următor ne-am propus să facem o ieșire cu cortul undeva prin munții Vrancei. Sperăm ca vremea va ține cu noi! 😀

Leave a comment