© 35media.ro

Fujifilm a lansat un nou aparat foto mirrorless din gama entry: Fujifilm X-A7

Noul aparat foto de la Fujifilm se numeste X-A7 si face parte din Seria X care este gama de aparate foto entry-level. Pretul noului aparat este de 700 de euro.

Cei de la Fujifilm declara ca noul mirrorless este compact si usor si promite imagini uimitoare pentru aceasta gama de pret in special prin multitudinea de functii noi adaugate fata de celelalte aparate din Seria X: modul Light Trail, Bright Mode (similar HDR), un blitz pop-up, WiFi si Bluetooth.

Aparatul de doar 320 de grame are un senzor APS-C (1.5x crop) de 24,2 MP cu sensibilitate ISO de la 200 la 12.800 (ce poate fi extins pana la 100-51.200). X-A7 poate fotografia in rafala cu pana la 6 fps.

In comparatie cu modelul X-A5, X-A7 vine cu autofocusul si functia de detectie a feței imbunatatite prin adaugarea de 8,5 ori mai multi pixeli cu detectie faza. Acesti pixeli ajuta aparatul sa focalizeze mai rapid subiectele in miscare si in lumina slaba.

Pe partea video X-A7 filmeaza la o rezolutie 4K cu 30 de cadre iar Fujifilm asigura utilizatorii ca vor sesiza foarte greu efectul de „rolling shutter” atunci cand vor filma subiecte in miscare.

X-A7 nu are un vizor incorporat iar ecranul de pe spatele aparatului este tactil, are 3,5 inch cu rezolutia 2,76 milioane de pixeli si are o articulatie flip-out ideala pentru cei care vor sa fotografieze sau sa filmeze din unghiuri cat mai dificile.

Bateria trebuie sa ajute la realizarea a pana la 440 de fotografii cu o singura incarcare.

X-A7 va fi disponibil in Europa din 24 octombrie 2019 impreuna cu obiectivul de kit Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ la pretul de 700 de euro. Aparatul va fi disponibil in culorile: argintiu, argintiu inchis, verde si maro.

One thought on “Fujifilm a lansat un nou aparat foto mirrorless din gama entry: Fujifilm X-A7”

Leave a comment