© 35media.ro

La fotografiat pe malul lacului Sfânta Ana și vârful muntelui Ciucaș

Luna octombrie este una dintre cele mai asteptate luni din an de catre fotografii de natura pentru ca ofera peisaje cu un colorit extraordinar.

Evident ca nu puteam sa rata momentul. Am decis sa profitam de timpul frumos si am iesit pentru o zi pe malul lacul Sfanta Ana. Pentru a avea cat mai mult timp la dispozitie ne-am propus sa prindem rasaritul pe marginea lacului, sperand ca vom avea parte de apa lina si de ce nu si de putina ceata.

   

   

   

Avand in vedere ca urma sa mergem cu masina aproximativ 4 ore, am hotarat sa plecam cu o seara inainte, asa ca am plecat de vineri seara, tarziu in noapte. Ajunsi inainte de rasarit pe malul lacului ne-am dat seama ca avem mai multa ceata decat ne-am asteptat dar asta nu era un lucru rau stiind ca atunci cand soarele isi va face aparitia ceata se va dispersa treptat. Am avut noroc si pentru ca nu a batut vantul deloc iar apa lacului era ca oglinda, asa ca am avut parte de o atmosfera extraordinara pe care am reusit sa o surprindem in fotografii.

Dupa cateva ore de fotografiat si admirat peisajul  din jurul lacului am decis sa mai incercam o locatie, asa ca am mers spre Muntii Ciucas pentru o scurta plimbare de recunoastere, in vederea unei viitoare iesiri in natura.

Am facut un scurt traseu spre varful Ciucas facand cateva fotografii cu minunatul peisaj pe care l-am vazut pentru prima data.

Spre finalul zilei am plecat spre casa bucurosi ca am avut parte de o zi cu un timp de calitate petrecut impreuna, cu aparatele foto agatate de gat si cu cardurile pline de fotografii asa cum ne-am dorit.

2 thoughts on “La fotografiat pe malul lacului Sfânta Ana și vârful muntelui Ciucaș”

Leave a comment