© 35media.ro

Noi suntem 35media.ro

Salut dragilor, ne bucurăm că ne acordați puțin din timpul vostru pentru a ne cunoaste.

Iată cine lucrează în spatele 35media: suntem doi prieteni pasionați de fotografie: Liviu și Daniel și ne-am gândit să împărtășim cu voi o parte din experiențele noastre acumulate în turele foto din natura sau din studio.

Ne puteți urmări și pe rețelele sociale:

Salutare! Eu sunt Liviu. Prima oara am tinut un aparat în mână prin anul 2002, când fratele meu iși cumpărase un compact de la Pentax (nu țin minte modelul) aparat cu care încercam să impresionez fetele, făcându-le poze. Nu prea a mers, așa că o perioadă lungă nu am mai avut vreun contact cu fotografia până în primavara anului 2013 când așteptam primul nostru copil și împreună cu soția am hotarât să cumpărăm un DSLR, mai exact un Nikon D5100 cu obiectivul de kit 17-55mm. Ni s-a născut fetița și ea a devenit principalul meu model 🙂

Bineînteles că ulterior m-am virusat și astfel am început să învaț mai mai mult și să practic mai mult fotografia. Am început să particip la tabere de fotografie, de unde am învățat multe, țin minte prima tabără din Dobrogea din iunie 2015 unde am invățat foarte multe lucruri de la Mircea Bezergheanu pe care eu unul îl consider cel mai mare fotograf român și un om cu suflet mare. Pe langă cunoșțintele pe care le-am acumulat, mai important de atat e faptul că am cunoscut oameni faini și îmi aduc aminte că în aceiași tabără l-am cunoscut și pe Daniel, iar de atunci s-a legat o prietenie frumoasă între noi. A urmat o perioada în care am ieșit des la fotografiat, în care am strâns o colecție de amintiri frumoase, iar pe unele dintre ele le vom împărtăși și cu voi.

Îmi place să fotografiez oameni:
Animale:
Fotografie de Studio:
Și cel mai în largul meu mă simt în natură făcând fotografie de peisaj:

Mă puteți urmări și pe rețelele sociale:

Eu sunt Daniel. Am cochetat cu fotografia de mic, tatăl meu fiind pasionat și el de fotografie. M-a învățat la vremea aia cum să folosesc aparatul foto cu film, mi-a cumpărat un aparat foto numai bun pentru începători, dar așteptarea aia dintre momentul fotografierii și imprimarea lor pe hârtie m-a cam ținut pe loc. După ce am crescut și au apărut aparatele digitale am fost mult mai atras de fenomen, am tot schimbat aparatele și cred ca acum sunt la al șaptelea aparat foto digital din care ultimele trei fiind DSLR. De curând am în rucsac și un mirrorless mic care este pentru mine oarecum complementar DSLR-ului pe care îl folosesc ca aparat principal.

Am început și să zbor cu o dronă și recunosc că perspectiva oferită de aceasta este una foarte interesantă pentru că pot vedea și fotografia aceleași subiecte pe care le cunoaștem cu toții dar din direcții care nu ne sunt familiare. Cu toții știm cum arată plaja și marea de la nivelul solului dar doar cu o dronă le putem vedea pe amândouă așa:

Sunt pasionat în principal de fotografiile făcute în natură cu lumină naturală. Fie că este vorba de peisaje sau de portrete, atâta timp cât nu intervin cu lumina artificială sunt cel mai fericit.

Nu mă dau în lături nici când vine vorba de fotografia de studio și de lumină artificială.

Mă puteți urmări și pe rețelele sociale:

Din echipă 35media.ro, ocazional, mai face parte și Sebastian, un puștiulică de 7 ani dar care este dornic de aventuri în aer liber și de a experimenta tot ce ține de aparatul foto. Primul DSLR l-a primit cadou când a împlinit 5 ani și de atunci fotografia este una din principalele pasiuni.

Îl puteți urmări pe Sebastian pe rețelele de socializare:

Pentru moment noi formăm echipa 35media.ro. Sperăm ca acest proiect să evolueze așa cum ne-am propus și să creștem constant pentru a vă oferi conținut de calitate. Avem multe idei, speram să găsim și timpul necesar pentru a le pune în practică.

Vom publica în mod constant unele noutăți din domeniul foto/video care ni se par interesante, unele tehnici care vă vor facilita creativitatea în fotografie dar și unele aventuri petrecute in ieșirile noastre în natură.

Vă mulțumim pentru timpul petrecut citind aceste rânduri și sperăm să reveniți cu plăcere pentru noutăți.

8 thoughts on “Noi suntem 35media.ro”

Leave a comment