© 35media.ro

Olympus a lansat noul mirrorless Pen E-PL10

Odata cu introducerea lui OM-D E-M5 Mark III, Olympus a lansat si noul mirrorless Olympus Pen E-PL10.

Olympus Pen E-PL10 este urmasul lui E-PL9 si va fi disponibil pe piata incepand cu luna noiembrie 2019 in Japonia si China. Speram sa isi faca aparitia si pe piata din Europa la o data ulterioara.

Aparatul mic si usor Pen E-PL10 este echipat cu stabilizare in-body, un ecran LCD flip-down, Wi-Fi si Bluetooth pentru a comunica usor si repede cu aplicatia Olympus Image Share (OI Share) disponibila pentru Android si iOS cu ajutorul careia puteti prelua fotografiile si clipurile video din apparat ca sa le distribuiti instant online pe retelele sociale.

Cand ecranul este coborat la 180 de grade aparatul intra automat in modul Selfie pentru a crea usor autoportrete. Se poate selecta suplimentar modul e-Portrait pentru a obtine o piele mai luminoasa si fina asa cum multi dintre voi sunt obisnuiti sa vada in selfie-urile facute cu telefoanele inteligente.

Suplimentar Olympus Pen E-PL10 va ofera posibilitatea folosirii live a 16 Filtre Art avand posibilitatea de a ajusta efectul acestora pentru a obtine imaginile dorite.

Rezolutia senzorului Live MOS este de 16.1 megapixeli similar cu cel prezent in aparatul din generatia anterioara, E-PL9. Procesorul folosit in E-PL10 este acelasi TruePic VIII, iar stabilizarea este prezenta in-body, pe 3 axe si ofera o compensare a expunerii cu pana la 3.5 stopuri. Pe partea video, Pen E-PL10 ofera posibilitatea inregistrarii clipurilor cu rezolutie de pana la 4K @30fps.

Olympus Pen E-PL10 va fi disponibil in 3 variante de culori: Alb, Negru si Maro, fiecare putand fi achizitionat in doua variante de kit:

  • Olympus Pen E-PL10 + 14-42mm F3.5-5.6 EZ
  • Olympus Pen E-PL10 + 14-42mm F3.5-5.6 EZ + 40-150mm F4.5-5.6 R

Preturile inca nu au fost anuntate.

Un clip scurt de prezentare pentru Olympus Pen E-PL10:

Leave a comment