© 35media.ro

Un weekend în Munții Vrancei cu noul Ford Puma ST-Line X EcoBoost Hybrid

Pentru începutul lui septembrie aveam în plan să mai facem o ieșire prin Munții Vrancei, cât încă mai ținea vremea caldă cu noi. Tot atunci a apărut și oportunitatea de a lua la o ședință foto noul Ford Puma ST-Line X cu motor 1.0l EcoBoost Hybrid 155CP.

Pentru început vă lăsăm aici un scurt video făcut pe drumurile din Vrancea:

Clipurile slow-motion @120fps au fost făcute cu noul Olympus OM-D E-M1 Mark III împreună cu două obiective din gama PRO: M.Zuiko 25mm f1.2 și M.Zuiko 40-150mm f2.8.

Nu vrem să ne îndreptăm atenția spre partea tehnică a mașinii. Este plin internetul de review-uri de toate felurile pe această temă. Noi ne vom concentra pe aspectul mașinii, pe care am încercat să-l surprindem în toată splendoarea lui atât la exterior cât și la interior.

Și dacă tot „adevărata frumusețe vine din interior” vom începe cu un set de fotografii făcute înăuntrul noului Ford Puma ST-Line X, cu noul Olympus OM-D E-M1 Mark III împreună cu obiectivul M.Zuiko 25mm f1.2 PRO:

De la interior vom trece evident la exteriorul mașinii. Nu am ținut mașina prea mult pe sosea pentru că nu bătusem atâta drum până în Munții Vrancei doar ca să o fotografiem pe asfalt.

Veți găsi mai jos o serie mai mare de fotografii cu noul Ford Puma ST-Line X făcute tot pe asfalt. Da, am încercat să facem și panning și ne-a ieșit! 😉

Am părăsit asfaltul și am urcat prin pădure spre meleaguri mai înalte. Am găsit un drum prin pădure care ne-a plăcut foarte mult. Este practicabil și cu mașini care nu au tracțiune 4×4, dar care au o garda la sol ceva mai înaltă. Ford Puma ST-Line X s-a descurcat foarte bine cu toate că avea anvelope de vara de asfalt. Și-a făcut treaba și ne-a dus până sus.

Pentru ca plouase cu o zi înainte am găsit destule băltoace pe traseu și cum nu am avut intenția să ținem mașina curată, am profitat și ne-am distrat ca doi copii mici care se joacă cu un băț în baltă. 😊

Ajunși înapoi la stradă am zis să încercăm să facem panning. Am sperat că scoatem 2-3 fotografii bune, dar de multe ori echipamentul potrivit scoate la iveală ce e mai bun din noi. 😊 Olympus OM-D E-M1 Mark III împreună cu M.Zuiko 40-150mm f2.8 PRO au fost cireașa de pe tort în acest moment. Eram conștienți că minunata stabilizare pe 5 axe din E-M1 Mark III ne va ajută enorm ca să menținem perspectiva asupra mașinii, dar nu ne-am fi gândit că vom avea de ales din peste 25-30 de cadre reușite din maxim 10 treceri cu mașina prin dreptul aparatului. Nu mai punem la socoteala ca Liviu a stat pe un deal de lângă șosea și astfel perspectiva mașinii a fost și mai greu de menținut fixă în cadru. Vă lăsăm mai jos jumătate din cadrele reușite de panning.

Weekendul a fost pentru noi relaxant, dar și provocator în același timp. Nu ne-am mai petrecut până acum un întreg weekend în jurul unei mașini, dar experiența a fost frumoasă și cu siguranță vom dori să o repetăm.

Pentru mai multe detalii despre autoturismul Ford Puma ST-Line X cu motor 1.0l EcoBoost Hybrid 155CP puteti cere de la reprezentanta Ford din Braila: EstMotors Trade SRL (www.ford.estmotors.ro/contact), cărora le mulțumim pe această cale pentru colaborare.

Dacă sunteți curioși să testați noul Ford Puma puteți să completați formularul online disponibil aici: www.ford.estmotors.ro/test-drive

6 thoughts on “Un weekend în Munții Vrancei cu noul Ford Puma ST-Line X EcoBoost Hybrid”

Leave a comment