© 35media.ro

La fotografiat pe malul lacului Razim din Sarichioi, la răsărit

Prin mai 2017 am fost impreuna cu Daniel intr-o scurta tura foto si la un moment dat am ajuns si pe malul lacului Razim. Imi aduc aminte ca am ajuns acolo in mijlocul noptii si am facut cateva fotografii jucandu-ne cu lana de otel (cititi aici mai mult) pana spre dimineata, cand am vrut sa fotografiem rasaritul.

Numai ca vremea nu prea a tinut cu noi. Fiind inorat am facut doar cateva cadre dupa care din cauza norilor care au acoperit tot cerul am fost nevoiti sa plecam dezamagiti spre alta locatie in drum spre casa.

Acum, la doi ani si jumatate distanta am participat la team building-ul firmei la care lucrez – cea mai tare firma in domeniul health and safety din Romania 😉 – si asa se face ca am ajuns la Constanta pentru un weekend. Inainte sa plec mi-am pregatit aparatul si mi-am facut planul ca la intoarcere spre casa sa ma opresc si sa fotografiez rasaritul la Sarichioi de pe malul lacului Razim.

Am avut emotii pana in ultima clipa datorita vremii pentru ca a plouat in zona atat vineri cat si sambata, iar prognoza meteo anunta ploaie chiar si pentru duminica dimineata. Am plecat la 04:30 de la hotel desi caldura patului de hotel si somnul imi spunea sa nu o fac 🙂 . Dar am rezistat tentatiei si asa se face ca am ajuns pe malul lacului in jurul orei 06:00.

Cred oarecum ca a meritat efortul trezirii la ora 04:30 deoarece am avut parte de un rasarit spectaculos. Daca asunteti prin zona, indiferent de anotimp, incercati sa veniti pe marginea lacului pentru a fotografia rasaritul. Daca natura va oferta vreme buna veti pleca de aici cu imagini minunate!

Data viitoare promit ca il iau si pe Daniel 😀

2 thoughts on “La fotografiat pe malul lacului Razim din Sarichioi, la răsărit”

Leave a comment